Trainingsaanbod

Wil je je aanmelden voor een training, meer informatie of eens vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met me op.

De training

Er zijn 8 wekelijkse bijeenkomsten en 1 sessie duurt ongeveer 2,5 uur. Na sessie 6 is er een oefen/stiltedag. Deze dag is een hele waardevolle toevoeging op de training, omdat je de kans krijgt om een hele dag mindfulness te oefenen in stilte, wat best bijzonder is en ook een beetje spannend misschien als je dit nog nooit gedaan hebt.
In de wekelijkse sessies doen we verschillende aandachts/ concentratieoefeningen. Er is gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen over persoonlijke ervaringen met de oefeningen. Een belangrijk onderdeel van de training is verder het huiswerk. Hiervoor kun je gebruik maken van audiobestanden en een werkboek. Ervaring leert dat thuis oefenen van belang is voor de effectiviteit van de training. Hoe meer uren je erin stopt, hoe meer je er uit krijgt. Gemiddeld vraagt het 30 minuten tot 45 minuten per dag.

Voor wie?

Ik bied de 8-weekse MBSR- training aan voor particulieren en werknemers van bedrijven. Voor kinderen/ jongeren werk ik volgens de methode Eline Snel, welke opleiding ik momenteel volg. Ook geef ik workshops voor bedrijven en individuele trainingen. Ik heb onder andere gewerkt met werknemers van Jonge Honden in Utrecht en de Nationale Politie. Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken, neem dan gerust contact met me op.

Particulieren:

Particulieren kunnen de 8-weekse training meerdere malen per jaar in Den Haag Zuid-West volgen. Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken, neem dan gerust contact met me op. (Individuele trainingen op locatie zijn ook mogelijk.)

Kosten: 300 euro (audiobestanden en werkboek zijn inbegrepen) Tip: Bij een zorgverzekering met aanvullende dekking heb je bij sommige verzekeraars recht op vergoeding van de kosten.

In company:

Voor bedrijven zijn in company zijn een 8-weekse training of losse workshops mogelijk. Ik heb onder andere gewerkt met werknemers van Jonge Honden in Utrecht en de Nationale Politie.

Kosten: 75 euro per uur Tip: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Jongeren/ kinderen:

Voor kinderen/ jongeren werk ik volgens de methode Eline Snel. Werk je zelf met kinderen of jongeren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen kind? Neem gerust contact met me op.

Kosten: op aanvraag